Skip to main content

Υπόθεση Πάτρας: Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή καταθέσεων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσαν καταθέσεις μαρτύρων στο στάδιο της ανακριτικής διαδικασίας για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για παραβίαση δικαστικού απορρήτου από πρόσωπο στο οποίο ήταν προσιτό το απόρρητο λόγω της υπηρεσίας του, ή της συμμετοχής του στη διαδικασία, ηθική αυτουργία στο αδίκημα, αλλά και για την παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Την έρευνα θα διενεργήσει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.