Με τεθωρακισμένο τρένο αναχώρησε για το Βιετνάμ -όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την ερχόμενη εβδομάδα- ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.
Το υπουργείο Εξωτερικών του Βιετνάμ ανακοίνωσε νωρίτερα πως ο Κιμ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Βιετνάμ «τις ερχόμενες ημέρες» έπειτα από πρόσκληση του Νγκουέν Φου Τσανγκ, του προέδρου και Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας.
Η συνάντηση κορυφής με τον Τραμπ έχει προγραμματιστεί για τις 27-28 Φεβρουαρίου.
naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters, Tass
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












