Skip to main content

Εισαγγελική έρευνα για τους διαδοχικούς θανάτους 3 κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα

FILE PHOTO
Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελία Πατρών για την υπόθεση με τα τρία κορίτσια στην ίδια οικογένεια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις τρία χρόνια  στην Πάτρα.

Η προκαταρκτική διαβιβάζεται στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία θα λάβει καταθέσεις ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως οι αιτίες του θανάτου των κοριτσιών.

Απροσδιόριστη παραμένει ακόμη η αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Παίδων πριν από περίπου δέκα ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αθηνών, Σωτήρη Μπουζιάνη, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή της 9χρονης, δεν κατάφερε να προσδιορίσει τον λόγο της καρδιακής ανακοπής της μικρής.

Η οικογένεια αποχαιρέτησε την περασμένη Πέμπτη την 9χρονη Τζωρτζίνα, ενώ είχε χάσει το μεσαίο τους παιδί – την 3,5 ετών Μαλένα – το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια, και το 2020 την μόλις 6 μηνών Ίρίδα από μια σπάνια νόσο, τον φλεβόκομβο.

Πηγή: ΕΡΤ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.