Skip to main content

Αλεξανδρούπολη: Έρευνες του Λιμενικού για εντοπισμό και διάσωση μεταναστών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε εξέλιξη είναι έρευνες του λιμενικού σώματος με τη βοήθεια ιδιωτικών αλιευτικών σκαφών στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, για τον εντοπισμό λέμβου με μετανάστες.

Σύμφωνα με το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού και Έρευνας του υπουργείου Ναυτιλίας, κάποιος από τους μετανάστες ζήτησε βοήθεια μέσω κινητού τηλεφώνου στον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης 112, ενώ ανέφερε ότι στο σκάφος επιβαίνουν περίπου 29 άτομα.

Στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό του λιμενικού και δύο αλιευτικά, ενώ ο καιρός στην περιοχή είναι καλός. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.