Skip to main content

Μικρολίμανο: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε νυχτερινό μαγαζί – 11 τραυματίες

Έντεκα τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, με δράστη έναν άγνωστο άνδρα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης βρισκόταν στο νυχτερινό μαγαζί πριν το αιματηρό περιστατικό, στη συνέχεια έφυγε και επέστρεψε με ένα πυροβόλο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ. Μπαίνοντας στο κατάστημα φέρεται να φώναξε «όλοι εδώ απόψε θα πεθάνετε» και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον θαμώνων και υπαλλήλων. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός, ενώ ο ένοπλος φέρεται να επιβάστηκε σε ταξί και να διέφυγε.

Άμεσα η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα. Τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και οι υπόλοιποι στο «Αττικόν».

Από τα ξημερώματα στο σημείο βρέθηκε επίσης ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής και του Πειραιά. Ήδη, αστυνομικοί έχουν λάβει τις πρώτες καταθέσεις από κάποιους υπαλλήλους και θαμώνες του καταστήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της φωτογραφία του δράστη.

Πηγή: ΑΜΠΕ