Skip to main content

Στ. Κούλογλου: Η έρευνα για τη Novartis κρατάει χρόνια και καταρρίπτει τη θεωρία περί σκευωρίας

Απόδειξη ότι η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis κρατάει χρόνια, εμπλέκει πρώην υπουργούς της Ν.Δ. και καταρρίπτει πλήρως τη θεωρία περί σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί κατά τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου το γεγονός ότι η «ο κ. Σαλμάς παραδέχθηκε ότι δεν είχε ενημερώσει την ηγεσία για τις επαφές του, οι οποίες ξεκίνησαν το 2015».

Συνέχεια στο θέμα που ανέκυψε από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Μάριου Σαλμά, δίνει ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρίας Σπυράκη.

Όπως είπε ο Ευρωβουλευτής «όταν ρωτήθηκε για τις επαφές του κ. Σαλμά με την αμερικανική δικαιοσύνη, η εκπρόσωπος της ΝΔ παρέπεμψε στις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον “Αντέννα”. Σε αυτές ο κ. Σαλμάς παραδέχθηκε ότι δεν είχε ενημερώσει την ηγεσία της ΝΔ για τις επαφές του, οι οποίες ξεκίνησαν το 2015».

Πέρα από το περίεργο του πράγματος, ότι δηλαδή η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκρίνει τις μυστικές επαφές του στελέχους της, γεγονός παραμένει», σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, «ότι οι συνεννοήσεις αυτές αποδεικνύουν ότι η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis κρατάει χρόνια, εμπλέκει πρώην υπουργούς της ΝΔ και καταρρίπτει πλήρως τη θεωρία περί σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει στη δήλωσή ο Στ. Κούλογλου.

Πηγή: ΑΜΠΕ