Skip to main content

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Του Μάκη Συνοδινού

Συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό, πραγματοποιείται έξω απο την Ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, με αίτημα να σταματήσει η συνεχιζόμενη βία σε βάρος Παλαιστινίων αμάχων από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Η συγκεντρωση διοργανώνεται από την Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων Ελλάδας και συμμετέχουν συλλογικότητες και η Λαϊκή Ενότητα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει «την απαράδεχτη και απάνθρωπη πολιτική της κυβέρνησης του Ισραήλ στα κατεχόμενα και καλεί την ελληνική κυβέρνηση να πράξει τα αυτονόητα, να αναγνωρίσει άμεσα το Παλαιστινιακό κράτος και να στηρίξει με κάθε μέσο το δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.