Skip to main content

Ανοιξιάτικος ο καιρός τη Δευτέρα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Καλός θα παραμείνει ο καιρός τη Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να διατηρείται σε «ανοιξιάτικα» επίπεδα.

Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές -και μετά το απόγευμα τοπικές καταιγίδες- θα εκδηλωθούν στα δυτικά.

Την ίδια ώρα, τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα βόρεια και πιθανόν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 16 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, 4 έως 14 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, 10 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 18 βαθμούς στην Κρήτη, 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και έως τους 15 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 μποφόρ και στο βορειοανατολικό και νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους-νοτιοδυτικούς 7 μποφόρ.

Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5-6 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς 6 μποφόρ και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς.

 Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, με ενίσχυση μετά το απόγευμα σε 6 μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις, όπου βαθμιαία θα πυκνώσουν, θα σχηματιστούν τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 μποφόρ και τις βραδινές ώρες σε βορειοδυτικούς 6-7 μποφόρ.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.