Τουλάχιστον 41 μετανάστες εντοπίστηκαν στοιβαγμένοι σε φορτηγό – ψυγείο στην Εγνατία Οδό μετά από έλεγχο της αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι από τους μετανάστες ήταν υπήκοοι Αφγανιστάν, ωστόσο, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησής τους στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός οδηγός του φορτηγού υποχρεώθηκε να σταματήσει για έλεγχο από την αστυνομία μεταξύ Ξάνθης και Κομοτηνής στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Ο οδηγός συνελήφθη με την κατηγορία της διακίνησης μεταναστών, ενώ όπως έγινε γνωστό το ψυγείο ήταν εκτός λειτουργίας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












