Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας «θλιβερό» το σχέδιο προγράμματος του κ. Τσίπρα.
«Τι έγινε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης;», διερωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος σε δηλώσεις του στον σταθμό «Πρακτορείο 104,9» και πρόσθεσε: «Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τώρα είναι το μνημόνιο Τσίπρα και παραδίπλα υπάρχει ένα παράλληλο πρόγραμμα. Έχουμε το παράλληλο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ που είναι τόσο απατηλό όσο ήταν και το παράλληλο νόμισμα».
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε επίσης πως η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας και υποστήριξε πως «προσβάλει την κοινή λογική όταν ο κ. Τσίπρας λέει ότι θέλει αυτοδυναμία ή συνεργασία με τον κ. Καμμένο».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












