Skip to main content

Π. Χρηστίδης: Ο κ. Τσίπρας να στείλει τον κ. Καρανίκα σπίτι του

«Προκλητική και αποκαλυπτική για τα σχέδια που απεργάζονται κάποιοι στο Μαξίμου για την αποτροπή μεγάλων επενδυτικών σχεδίων» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, την ανάρτηση του συμβούλου του Πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα σχετικά με την ανακοίνωση της Eldorado Gold.

«Η Εldorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση, καταστροφή του δάσους, διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων. Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο… της αποχώρησης αυτής της εταιρείας και αυτού του “έργου” και να στηρίξει την έξοδό της από την χώρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της. Στα τσακίδια Εl dorado και να μην στεριώσεις πουθενά» έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Καρανίκας σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Κάθε ώρα που περνάει και ο κ. Καρανίκας παραμένει στη θέση του, ο κ. Τσίπρας είναι βαρύτατα εκτεθειμένος» σχολίασε ο κ. Χρηστίδης, προσθέτοντας ότι ο Πρωθυπουργός «έχει βαρύτατες πολιτικές, θεσμικές και ηθικές ευθύνες για το παιχνίδι της διγλωσσίας».

«Ο ελληνικός λαός και η νέα γενιά απαιτούν ανάπτυξη, επενδύσεις και θέσεις εργασίας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει  εδώ και τώρα, μέσα στις επόμενες ώρες, να στείλει τον κ. Καρανίκα από το Μαξίμου στο σπίτι του» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.