Skip to main content

Ν. Κοτζιάς: «Φασίστες και χουνταίοι» βοήθησαν στην σύναψη της Συμφωνίας των Πρεσπών

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Παρέμβαση στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για μία συμφωνία, η επίτευξή της οποίας ήθελε πολύ «θάρρος, σθένος και παρρησία» έκανε λόγο στην παρέμβασή του στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Υπήρχε μεγάλη δυσκολία να ξεφύγουμε από την επιρροή των οπαδών της αδράνειας που δεν ήθελαν  λύση. Με τον Νικόλα (σσ: Ντιμιτρόφ) ευτυχώς δεχθήκαμε πάρα πολλές επιθέσεις που γρήγορα μας έκαναν να καταλάβουμε ότι οι διαφορές ανάμεσα σε ανθρώπους που θέλουν λύση στη Β. Μακεδονία και στην Ελλάδα ήταν πολύ μικρότερες από ό,τι οι κοινές μας διαφορές μ’ αυτούς που δεν θέλουν λύση. Και αυτό μας έφερε κοντά. Με λίγα λόγια η διαλεκτική της ζωής ήταν τέτοια που «φασίστες και οι χουνταίοι» βοήθησαν στη λύση των Πρεσπών».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.