Skip to main content

Κ. Μητσοτάκης: Συνεχίζεται η «επιχείρηση Βόρεια Ελλάδα» – Στη Δυτ. Μακεδονία αύριο ο πρωθυπουργός

(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Την προεκλογική εκστρατεία στη Βόρεια Ελλάδα συνεχίζει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μία ημέρα μετά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο στη δυτική Μακεδονία.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στην παρουσίαση της μελέτης ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης, από όπου γνωστοποίησε πως τον Νοέμβριο θα εγκαινιαστεί η λειτουργία της βασικής γραμμής του Μετρό. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο και ακολούθως θα μεταβεί στο Δημαρχείο, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη.

Κ. Μητσοτάκης: Σε 6 μήνες παραδίδουμε στους Θεσσαλονικείς το πιο σύγχρονο Μετρό

Στις 19:00, σήμερα, ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο της 49ης τακτικής γενικής συνέλευσης του ΣΕΒΕ. Αύριο, Τρίτη 21 Μαΐου θα μεταβεί στην Δυτική Μακεδονία και την Τετάρτη 22 Μαΐου θα παραστεί και θα μιλήσει στο Eurelectric Power Summit της ΔΕΗ.

Τρεις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές, και στο πλαίσιο της επιχείρησης δημιουργίας «αναχωμάτων» ώστε να μπει «φρένο» στις διαρροές προς τα δεξιά της Ν.Δ. ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την εκστρατεία συσπείρωσης των ψηφοφόρων ώστε ότι η Νέα Δημοκρατία να πετύχει μία ακόμη «μεγάλη εκλογική νίκη», όπως ανέφερε το Σαββατοκύριακο από τα Βριλήσσια.

Παράλληλα στις δημόσιες παρεμβάσεις του κλιμακώνει την κριτική του προς τα κόμματα που τοποθετούνται δεξιά της Ν.Δ. Είναι ενδεικτικό ότι σε συνέντευξή του στην «Μακεδονία της Κυριακής» μίλησε για «πατριώτες του καναπέ» που «διεκδικούν το μονοπώλιο της πίστης και απειλούν με χριστιανόμετρα» ενώ εξαπελυσε βολές κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, κατηγορώντας τον οτι συναγωνίζεται με τον κ. Κασσελάκη στα λεφτόδεντρα.

naftemporiki.gr