Skip to main content

Α. Ζαμπούκας και Δ. Πανόπουλος στο Naftemporiki TV: Το διακύβευμα των ευρωεκλογών και οι εκλογικοί στόχοι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Για το διακύβευμα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, μίλησαν στην εκπομπή «On Politics» της Ναυτεμπορικής με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Ζαμπούκας και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Πανόπουλος.

Μεταξύ άλλων, οι δύο υποψήφιοι σχολίασαν τους εκλογικούς στόχους των δύο κομμάτων.

Ο Ανδρέας Ζαμπούκας, ανέφερε ότι «Στόχος της ΝΔ είναι η σταθερότητα. Το 41% είναι ένα μέγεθος το οποίο δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για το πιο οργανωμένο κόμμα αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα».

Ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «Η ΝΔ έχει τεράστια δυναμική και το ότι έχουν δημιουργηθεί προβλήματα κρίσης και αστοχίες, αυτό το κάνει ακόμη πιο σημαντικό, διότι παραμένει σταθερό και δυναμικό κόμμα».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πανόπουλος, σχολίασε ότι «Στόχος να ανατραπεί αυτή η αλαζονεία του 41% με ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με προτάσεις και κυρίως να μπορέσουν οι άνθρωποι να ξανά πιστέψουν σε κάτι» και επεσήμανε ότι «Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ζεις μια καθημερινότητα τόσο δύσκολη, χωρίς να έχεις ελπίδα».