Skip to main content

Υποκλοπές: Κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την απόφαση του ΣτΕ

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Απάντηση ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο κ. Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αλήθεια ο κ. Κασσελάκης ασχολιόταν με τις επιχειρήσεις του στο Delaware

Πυρά με αιχμή την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις υποκλοπές ανταλλάσσουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η μη ενημέρωση του Ν. Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές

Απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει πως «είναι τουλάχιστον προκλητικό ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να δίνει “νομικές συμβουλές” στο ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης πιάστηκε να παραβιάζει τον νόμο για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων, που έφερε το κόμμα που ηγείται».

«Άλλωστε, την εποχή του σκανδάλου των υποκλοπών, όταν ο κ. Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αποκάλυψη της αλήθειας, ο κ. Κασσελάκης ασχολιόταν με τις επιχειρήσεις του στον φορολογικό παράδεισο του Delaware και ήταν υποψήφιος Υπουργός του κ. Μητσοτάκη» τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη και διερωτάται: «Άραγε, σε ποιους αγώνες του Προέδρου του αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ;».

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία αντιδρώντας σε δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στηλίτευσε το γεγονός πως ο κ. Ανδρουλάκης «επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε μάχες για την διαλεύκανση του σκανδάλου και στον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη που συνεχίζει να αγωνίζεται για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

«Την ώρα που όλος ο προοδευτικός κόσμος προτάσσει την ανάγκη μονομέτωπου αγώνα κατά της πολλάκις υπόλογης, αλλά και πανταχόθεν στριμωγμένης Δεξιάς, ο κ. Ανδρουλάκης νιώθει την ανάγκη να προτάξει το μικροπολιτικό του συμφέρον, αποδεικνύοντας ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων» επισήμανε το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Σε ανάρτησή του νωρίτερα, ο κ. Ανδρουλάκης – αφού τόνισε πως «η απόφαση του ΣτΕ είναι μια ήττα της κυβέρνησης της Ν.Δ. και προσωπικά του πρωθυπουργού» – έστρεψε τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως «σήμερα δόθηκε και μια απάντηση στις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του που είχαν το θράσος να με διαβάλουν ως εκβιαζόμενο».