Skip to main content

Διαδικτυακή κόντρα Καρανίκα – Πολάκη για την Έλενα Ακρίτα – Η ανάρτηση περί μισογυνισμού

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook

Καβγάς μέσω Facebook ξέσπασε μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Νίκου Καρανίκα με αφορμή την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Ο κ. Καρανίκας τη Δευτέρα, σε ανάρτητή του έγραψε μεταξύ άλλων πως «ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική». Εκεί απάντησε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είχε σπεύσει να υπερασπιστεί την Έλενα Ακρίτα, γράφοντας σε σχόλιό του: «Ποιος είναι ο μισογυνισμος Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο!».

Ο Νίκος Καρανίκας τοποθετήθηκε και ο κ. Πολάκης απάντησε εκ νέου γράφοντας «αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρέβα Μητσοτάκη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό τότε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα για να μην πω τίποτα βαρύτερο!».

Υπενθυμίζεται πως σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε άλλη ανάρτηση όπου αναφερόταν μεταξύ άλλων η φράση «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα», καταλήγοντας «Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα».

Διαβάστε ακόμη

Έλενα Ακρίτα: Νέες «πύρινες» αναρτήσεις – «Δεν κοιτάτε τα χάλια σας κ. Μητσοτάκη»