Skip to main content

Ν. Ανδρουλάκης: Διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία το μοτίβο της Ν.Δ. – Γιατί μεταβαίνω στον Άρειο Πάγο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

«Δεν μπορεί τη στιγμή που όλοι θρηνούσαν, κάποιοι να έχουν προτεραιότητα να πάρουν τις συνομιλίες»

Βολές κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εκτόξευσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, επισημαίνοντας ότι, κατά την επίσκεψή του στον Άρειο Πάγο, θα ζητήσει από την εισαγγελία να διερευνήσει την υπόθεση των Τεμπών.

«Δεν μπορεί τη στιγμή που όλοι θρηνούσαν, κάποιοι να έχουν προτεραιότητα να πάρουν τις συνομιλίες, να τις χαλκεύσουν και να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σήμερα, Δευτέρα (1/4) το πρωί.

«Αυτό δείχνει ένα αδίστακτο σύστημα εξουσίας» τόνισε και πρόσθεσε ότι «υπάρχει ένα μοτίβο σε όλα τα σκάνδαλα της ΝΔ: Διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία».

Κατηγόρησε, δε, την κυβέρνηση για αλαζονεία. «Γίνεται αυτή η αποκάλυψη και ο κ. Μητσοτάκης μου κάνει προσωπική επίθεση ότι κρύβομαι πίσω από συμφέροντα» πρόσθεσε.

«Εμείς παραιτήσαμε τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού με τις αποκαλύψεις μας»

Αναφερόμενος στις παραιτήσεις των κ.κ. Μπρατάκου και Παπασταύρου, είπε ότι «εμείς παραιτήσαμε τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού με τις αποκαλύψεις μας».

Πώς βρέθηκαν εκτός Μαξίμου οι νυχτερινοί επισκέπτες Μπρατάκος – Παπασταύρου

Σε ό,τι αφορά την πρόταση δυσπιστίας, είπε ότι «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι η προσπάθεια χειραγώγησης της κοινωνικής γνώμης».

Ανέφερε επίσης ότι εμπειρογνώμονες και η Ευρωπαία εισαγγελέας έχουν δηλώσει ότι αν υπήρχε τηλεδιοίκηση, τα τρένα δεν θα συγκρούονταν.