Skip to main content

Ο Στ. Κασσελάκης φαντάρος: Η πρώτη του ανάρτηση 2 ώρες μετά

INTIME

Τι αναφέρει

Περίπου 2 ώρες αφότου μπήκε στο κέντρο εκπαίδευσης πυροβολικού στη Θήβα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβηκε στα social media η πρώτη ανάρτησή του.

Το πιθανότερο είναι η ανάρτηση να είχε προετοιμαστεί από πριν.

«Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης, με  φωτογραφίες από την είσοδό του στο στρατόπεδο, αλλά και από τη σύντομη επίσκεψή του στην πόλη της Θήβας, να πλαισιώνουν τ

ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε τη σημερινή ως «σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα», πόσο μάλλον για τον ίδιο «ένα “παιδί της Ομογένειας”».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περάσει πολύ χρόνο στην Θήβα, αφού όλη και όλη η στρατιωτική θητεία του θα είναι 20 ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ν”, ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν έχει ζητήσει καμία ειδική μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους στρατιώτες του στρατοπέδου.

Στ. Κασσελάκης: Οι πρώτες ώρες στον στρατό

Κοιμάται σε θάλαμο οπλιτών, έφαγε ότι προέβλεπε το πρόγραμμα συσσιτίου και όσον αφορά τη χρήση κινητού τηλεφώνου δεν είχε προνομιακή αντιμετώπιση και κινήθηκε στο πλαίσιο που χρησιμοποιείται από όλους τους νεοσυλλέκτους.

Ο Στ. Κασσελάκης, δεν αναμένεται να βγει εξοδούχος το σαββατοκύριακο, ενώ το δικαιούται, όπως και οι υπόλοιποι στρατιώτες, αλλά επιλέγει να εργαστεί για το κόμμα του και να ξεκουραστεί.