Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Οι πρώτες ώρες στον στρατό

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ξεκίνησε η στρατιωτική θητεία για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ξεκίνησε να μέτρα τις πρώτες  ώρες της στρατιωτικής του θητείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο κέντρο εκπαίδευσης πυροβολικού στη Θήβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ν”, ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν έχει ζητήσει καμία ειδική μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους στρατιώτες του στρατοπέδου.

Κοιμάται σε θάλαμο οπλιτών, έφαγε ότι προέβλεπε το πρόγραμμα συσσιτίου και όσον αφορά τη χρήση κινητού τηλεφώνου δεν είχε προνομιακή αντιμετώπιση και κινήθηκε στο πλαίσιο που χρησιμοποιείται από όλους τους νεοσυλλέκτους.

Ο Στ. Κασσελάκης, δεν αναμένεται να βγει εξοδούχος το σαββατοκύριακο, ενώ το δικαιούται, όπως και οι υπόλοιποι στρατιώτες, αλλά επιλέγει να εργαστεί για το κόμμα του και να ξεκουραστεί.

Μπορεί να μην του διέθεσαν ιδιαίτερο χώρο ή γραφείο, ωστόσο θα δίναται να χρησιμοποιήσει κάποια τραπέζια, που υπάρχουν στο κτήριο στο οποίο διαμένει, ώστε να διαβάζει και να γράψει στον ελεύθερο του χρόνο.

Πάντως, πέρασε χρόνο στο ΚΨΜ του στρατοπέδου, που είχε επισκεφθεί άλλωστε τελη Ιανουαρίου, μαζί με τον πρώην υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη.

Υπενθυμίζεται, οτι ο Στέφανος Κασσελάκης θα εκτίσει την στρατιωτική θητεία των 20 ημερών, όπως προβλέπεται για τους αποδήμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Στ. Κασσελάκης: Τον παρέδωσε στο στράτευμα ο πατέρας του (βίντεο-φωτογραφίες)