Skip to main content

Βίντεο Στ. Κασσελάκη στο TikTok: «Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης σε θάλασσες και ακτές»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / EUROKINISSI

«Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok»

Βολές κατά του πρωθυπουργού, με αιχμή τον νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα για τον αιγιαλό και τις παραλίες, εξαπολύει ο Στέφανος Κασσελάκης με ένα βίντεο στο TikTok.

Σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στο βίντεο που είχε αναρτήσει στο ίδιο μέσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για «ψέματα και fake news», παραπέμποντας στο δημοσίευμα της «Αυγής» με την αντίδραση της WWF.

@skasselakis

Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει ότι «για να αποφύγει την κατακραυγή και τις βαριές ευθύνες για την κοιλάδα των Τεμπών, ο πρωθυπουργός πήγε θάλασσα».

«Όμως είναι έτσι όντως τα πράγματα; Δε θα σας πω τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια η WWF, το Παγκόσμιο Ταμείο για τη φύση. Η WWF λοιπόν χαρακτηρίζει τον καινούργιο νόμο “νόμο καταστροφής των ακτών” γιατί συρρικνώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας, δεν παρέχει εχέγγυα προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων, ενώ καταργεί ακόμα και την ισχνή αδόμητη ζώνη των 30 μέτρων από την ακτή» προσθέτει για να καταλήξει:

«Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok Και να θυμάστε. Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές».