Skip to main content

Θ. Θεοχαρόπουλος: Δεν τέθηκε από κανέναν ζήτημα πρότασης μομφής κατά του Στ. Κασσελάκη

«Η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη - Υπήρξε μία αιφνιδιαστική ενέργεια με το ερωτηματολόγιο και άλλαξε η ατζέντα»

«Δεν μπήκε από κανέναν χθες στην Πολιτική Γραμματεία ζήτημα αλλαγής προέδρου» δήλωσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τη νέα θύελλα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος. «Δεν μπήκε από κανέναν το ζήτημα της πρότασης μομφής» ανέφερε μιλώντας στον Ant1 ενώ ερωτηθείς αν υπάρχει κίνδυνος διάλυσης είπε πως, «υπάρχει κίνδυνος με όλα αυτά που γίνονται, ο κόσμος να απογοητευτεί και να στραφεί αλλού».

Ερωτηθείς για τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο κ. Θεοχαρόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραστεί και ξεκαθάρισε πως τα βασικά θέματα στην ατζέντα είναι δύο:

  • Αποκατάσταση λειτουργίας του κόμματος, όχι αιφνιδιασμοί
  • Διευκρινίσεις για την ανακοίνωση που δόθηκε στην πολιτική γραμματεία και τη δημοσιότητα.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος αναγνώρισε πάντως πως «η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη», σημειώνοντας πως «υπήρξε μία αιφνιδιαστική ενέργεια με ένα ερωτηματολόγιο και άλλαξε μία ατζέντα, αντί να είναι το συνέδριο για το αγροτικό, τα μέλη θα έρθουν κι αντί για πολιτικά θέματα, θα συζητούν για το σήμα του». Όπως είπε, «πρέπει να γίνει οργανωμένα η συζήτηση για όλα αυτά. Προβλέπεται στο καταστατικό» τόνισε.