Skip to main content

Σ. Κούλογλου: Θα υπάρξει πρόταση μομφής κατά του Κασσελάκη

«Πάει να ανατραπεί ένας πρόεδρος που έχει εκλεγεί από τη βάση αλλά δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα στο οποίο εξελέγη», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Για πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, ενώ πρόσθεσε ότι «πάει να ανατραπεί ένας πρόεδρος που έχει εκλεγεί από τη βάση αλλά δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα στο οποίο εξελέγη».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ανέφερε ότι «δεν υπάρχει κάτι που να σώσει την κατάσταση» ενώ δεν έκρυψε την άποψή του πως μπορεί να υπάρξουν μεγάλες συγκρούσεις εντός του κόμματος το προσεχές διάστημα.

«Θα έχουμε διαφορές συγκρούσεις»

Ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, δήλωσε πως «μετά τον Κασσελάκη θα υπάρξουν πολλοί, αλλά στην πραγματικότητα το παιχνίδι έχει τελειώσει, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε μια πολύ βαθιά κρίση. Εδώ δεν πάνε τα μέλη να ψηφίσουν για το συνέδριο. Νομίζω ότι θα δούμε και άλλα επεισόδια στο ίδιο σίριαλ».

«Θα υπάρξει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη»

Αποκάλυψε επίσης το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη τονίζοντας ότι «νομίζω πως ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να το παρατήσει έτσι εύκολα, άρα θα έχουμε διαφορές συγκρούσεις το επόμενο χρονικό διάστημα».

Τέλος ο Στέλιος Κούλογλου ανέφερε ότι «μέλη της Κεντρικής Επιτροπής είναι στα τηλέφωνα και μετρούν δυνάμεις».