Skip to main content

Σύγκρουση Αδ. Γεωργιάδη – Π. Πολάκη στον απόηχο της αποχής του βουλευτή Χανίων από την ψηφοφορία στη Βουλή

ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

Αδ. Γεωργιάδης: Τεράστιο ψέμα Πολάκη, επικαλείται για την απουσία του χειρουργείο που έκανε δύο μέρες πριν - Τι του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Διαδικτυακός πόλεμος δηλώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και στον Παύλο Πολάκη με αιχμή την αποχή του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ από τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «τεράστιο ψέμα Πολάκη», ο οποίος – όπως σημείωσε  – επικαλέστηκε  «χειρουργείο που έκανε δύο μέρες πριν για την απουσία του από την ψηφοφορία στην Βουλή».

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Πολάκη που του απάντησε μέσω social media: «Διάβασε βρε πανίβλακα τη δήλωση που έκανα πριν λίγο. Την ώρα που μίλησε για μένα το αφεντικό σου ήμουν στην Κλινική και ασχολιόμουν με αυτόν τον άρρωστο. Έκανα την ανάρτηση για να δείξω πως εγώ έχω δουλειά εσείς δεν έχετε».

Ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε λέγοντας πως οι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει ο Παύλος Πολάκης «αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία». Διερωτήθηκε ακόμη «τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης» καθώς «στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης».

«Ο ‘Φιλαλήθης’ Παύλος Πολάκης προσπάθησε στην αρχή να κοροϊδέψει τον Αρχηγό του και το Πανελλήνιο, πώς δήθεν δεν ήρθε στην χθεσινή ψηφοφορία λόγω εκτάκτου χειρουργείου…ανέβασε όμως φωτό που αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία. Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα. Για να δούμε τώρα τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον κ. Τάιλερ και στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης» έγραψε συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

naftemporiki.gr