Skip to main content

Οδ. Κωνσταντινόπουλος στο Naftemporiki TV: Να είμαστε ισχυρή δύναμη στις ευρωεκλογές

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Συνέντευξη στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «Rush Hour» με τη Νικόλ Λειβαδάρη, παραχώρησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής σχολίασε πως «εμείς ως χώρος θέλουμε στις ευρωεκλογές όχι απλά να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση.

«Πρέπει να δώσουμε μια μάχη ώστε να έχουμε το ποσοστό αυτό το οποίο θα μπορεί να κοιτάζει στα μάτια τον κ. Μητσοτάκη και να δώσει μέλλον, εάν αυτό δεν συμβεί στις ευρωεκλογές, τότε καταλαβαίνετε ότι θα υπάρξουν νέα δεδομένα, θα υπάρξουν νέες αποφάσεις, νέα προβλήματα που θα αφορούν τον χώρο της αντιπολίτευσης» σημείωσε.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως «όλοι κατανοούμε ότι τα ποσοστά που υπάρχουν σήμερα δεν δίνουν την δυνατότητα να είμαστε αξιόπιστοι και να μπορούμε να δούμε στα μάτια τον κ. Μητσοτάκη και να πούμε ότι εμείς θα νικήσουμε γιατί εμείς αυτόν θέλουμε να νικήσουμε».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε πως «και ο ίδιος ο πρόεδρος το είπε ότι θα κριθούμε όλοι στις ευρωεκλογές, είναι πολύ σημαντικό, είναι όπως λέω οι προκριματικές για τις εθνικές εκλογές».

Ερωτηθείς αν, βάσει των σημερινών δεδομένων, διαμορφώνονται συνθήκες για δημιουργία κάποιου σχήματος στην ευρύτερη κεντροαριστερά, είπε ότι μέχρι τις ευρωεκλογές δεν θα γίνει καμία κουβέντα. «Εμείς από που θέλουμε να κάνουμε είναι να είμαστε η δεύτερη δύναμη, με ποσοστά που θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τον κ. Μητσοτάκη» επεσήμανε.