Skip to main content

Έλενα Ακρίτα: Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ με αποδέκτη τον Νάσο Ηλιόπουλο

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook πήρε θέση για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενη στον Νάσο Ηλιόπουλο, οποίος σήμερα στην συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου φέρεται να είπε πως «Το ζήτημα είναι καταρχάς πολιτικό και ύστερα πολιτικού προσωπικού αλλά η ηγεσία επιλέγει να μην το προσεγγίζει έτσι και για αυτό αναλώνεται στην κατασκευή εσωτερικών εχθρών, με αποτέλεσμα το τοπίο να θυμίζει βούρκο».

Έγραψε συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα:

«Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε.Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη ζει στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ. Χτες ευχήθηκα να παραμείνει. Λάθος. Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο. Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου».

Χθες η κ. Ακρίτα είχε γράψει:

«Αύριο Κυριακή κάποιοι συνάδελφοί από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα θα αποφασίσουν με ποιους θα παν και ποιους θ’ αφήσουν. Είναι άτομα που εκτιμώ κι ελπίζω να παραμείνουν για να δώσουμε αυτή τη δύσκολη μάχη όλοι μαζί.
Νάσο, Σία, Αλέξη σάς χρειαζόμαστε.
Κι εσένα Έφη».