Skip to main content

Κ. Μητσοτάκης: Περιοδεία σε Βύρωνα και Κόρινθο, με το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στον Βύρωνα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. περιοδεύει μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά

Σειρά περιοδειών με σκοπό την στήριξη των «γαλάζιων» υποψηφιοτήτων ξεκινά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς ο χρόνος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές μετρά αντίστροφα.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται αυτή την ώρα τον Βύρωνα μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά.

Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κόρινθο, όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό.

Σειρά θα έχει η Δυτική Μακεδονία, όπου θα μεταβεί ο πρωθυπουργός την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη. Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους βουλευτές να συστρατευθούν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. «Ας αφήσουμε στην άκρη τις όποιες μικρές προσωπικές διαφωνίες ή πικρίες μπορεί να υπάρχουν. Είναι σημαντικό για τη Ν.Δ. να κερδίσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών» σημείωσε και προσέθεσε  πως «η πολιτική μας κυριαρχία δεν αρκεί να εκδηλώνεται μόνο στις εθνικές κάλπες, αλλά πρέπει να δικαιώνεται καθημερινά και μέσα από τις τοπικές κοινωνίες».