Skip to main content

Ν.Δ.: Συνεδριάζει στις 12.00 η Κ.Ο. – Μηνύματα Μητσοτάκη εντός και εκτός παράταξης

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τι θα πει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. στην ομιλία του στους «γαλάζιους» βουλευτές

Πολλαπλά μηνύματα εντός και εκτός παράταξης αναμένεται να εκπέμψει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. που συγκαλείται στις 12.00 το μεσημέρι στη Βουλή.

Ο κ. Μητσοτάκης θα αφιερώσει μεγάλο μέρος της ομιλίας του στις έκτακτες καταστάσεις που καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση λόγω των φυσικών καταστροφών, ενώ αναμένεται να επικεντρωθεί και στη «μάχη» που δίνεται για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητας, με κυρίαρχο αυτό της ακρίβειας.

Παράλληλα θα απευθύνει μηνύματα συσπείρωσης στη γαλάζια παράταξη, ζητώντας από τους βουλευτές της Ν.Δ. να εντείνουν τις προσπάθειες για να βαφτεί «μπλε» ο χάρτης των Περιφερειών.

Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης θα τονίσει για μία ακόμη φορά την προσήλωση της κυβέρνησης στην υλοποίηση του προγράμματος της Ν.Δ. και στις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες.

«Ξέρουμε ότι, εκ των πραγμάτων, αναλώνουμε αρκετό χρόνο στη διαχείριση των κρίσεων. Αυτό είναι πια μία πραγματικότητα η οποία έχω την εντύπωση ότι θα μάς συνοδεύει διαρκώς, αλλά δεν μπορεί να ακυρώνει τον κύριο πυρήνα του λόγου για τον οποίο μάς εξέλεξαν οι πολίτες και μάς έδωσαν αυτό το πολύ υψηλό ποσοστό, που δεν είναι άλλος από το να εφαρμόσουμε μεγάλες και τολμηρές αλλαγές που θα στηρίξουν την ποιοτική ανάπτυξη, θα αντιμετωπίσουν την ανεργία, θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής των πολιτών και θα παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους κρίσιμους τομείς δημοσίων πολιτικών» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, κάτι που αναμένεται να επαναλάβει και στην σημερινή του τοποθέτηση από το βήμα της Κ.Ο.

naftemporiki.gr