Skip to main content

Δώρα Αυγέρη: Ο Ν. Φίλης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ

(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI)

Πώς απάντησε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις επικρίσεις που δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης

«Αν δεν γίνονταν αλλαγές δεν θα ήμασταν ένα κόμμα της Αριστεράς και της προόδου, αλλά θα ήμασταν ένα κόμμα της συντήρησης», τόνισε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια κατά του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν πρόλαβε να μιλήσει. Την πολιτική την αφαίρεσαν, προσπαθώντας να βάλουν άλλα πράγματα, όσοι καμώνονται και μιλούν για την μεταπολιτική. Υπάρχουν σύντροφοι που τους βρήκα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους οποίους αναζήτησε ο κ. Κασσελάκης για να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά δεν τους βρήκε» είπε η κ. Αυγέρη μιλώντας στην ΕΡΤ.

Κληθείσα να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του Νίκου Φίλη η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «ο Νίκος Φίλης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα της οποίας ήταν μέλος, και στον ΣΥΡΙΖΑ».

Σημείωσε επιπλέον πως «χρειαζόμαστε μια Αριστερά της πράξης και της εφαρμογής» και πρόσθεσε πως είναι «καλή η θεωρία αλλά πρέπει να δούμε και το αποτέλεσμα» και αυτό «το αποτυπώνουν οι αριθμοί», όπως παρατήρησε.