Skip to main content

Βασίλης Στίγκας: Ξανά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να συνεχίσει την κατάθεσή του

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» έχει κληθεί στο πλαίσιο ποινικής έρευνας που διεξάγεται για τα όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε»

Στην Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου αναμένεται να μεταβεί ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, στις 10.00 προκειμένου να συνεχίσει την κατάθεσή του σχετικά με την ποινική έρευνα που διεξάγεται για τα όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε».

Η προηγούμενη κατάθεση του κ. Στίγκα στις 5 Σεπτεμβρίου είχε διαρκέσει τρεισήμιση ώρες. Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, και ερωτηθείς για το εάν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα στην κατάθεσή του, αν εμμένει στις καταγγελίες του και αν στηρίζει τον Ηλία Κασιδιάρη ο κ. Στίγκας είχε δηλώσει: «Δεν μπορώ να πω τι ακριβώς κατέθεσα, διότι η συζήτηση θα συνεχιστεί. Κάναμε μια συγκέντρωση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα, οι τρεις διαγραφέντες βουλευτές ζήτησαν συγγνώμη για αυτή την απρέπεια και την εικόνα που παρουσίασαν στο Κοινοβούλιο, αλλά και προς το πρόσωπό μου, άρα είναι στην Κ.Ο., συνεχίζουν κανονικά και επίσης υπάρχει και μια δήλωση στήριξης από ολόκληρη την Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι με στηρίζουν ως πρόεδρο του κόμματος. Αφήστε με να πω στην εισαγγελέα ό,τι ξέρω»

«Υπάρχουν μεθοδεύσεις οι οποίες παραπέμπουν με πάρα πολλούς τρόπους σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε – όπως το είπα – από διάφορους και από εξωκοινοβουλευτικούς. Αν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις θα το κρίνει η κυρία εισαγγελέας. Και για τον Κασιδιάρη μιλήσαμε. Εγώ δεν είχα κάνει δήλωση ότι πηγαίνουν στον Δομοκό. Να παίρνουν οδηγίες από κάποιους άλλους ενδεχομένως να ήταν. Θα δούμε, αλλά δεν είπα ποτέ ότι ο κ. Κασιδιάρης έδινε οδηγίες από το Δομοκό και δεν αναιρώ τίποτα. Δεν είχαμε καμία σχέση με τον κ. Κασιδιάρη, καμία τηλεφωνική επικοινωνία και τίποτα περισσότερο. Τον στηρίζω για τον Δήμο της Αθήνας» είχε πει μεταξύ άλλων.