Skip to main content

Ν. Ανδρουλάκης στη Βουλή: Αποδεικνύετε ότι δεν θέλετε να αλλάξετε τίποτα

(ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI)

Για απουσία σχεδίου κατηγόρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον πρωθυπουργό σχετικά με την πρόληψη από τις πυρκαγιές

«Πυρά» προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την δευτερολογία του στην Βουλή, σημειώνοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του είναι πρωταθλητές σε καμένες εκτάσεις». «Αποδεικνύετε ότι δεν θέλετε τίποτα να αλλάξετε», συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας την εκκένωση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι «εκκένωσαν ένα νοσοκομείο ενώ έπρεπε να προστατεύεται» και να μην φτάσει εκεί η φωτιά.

Αναφορικά με τις κατηγορίες του πρωθυπουργού περί fake news, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι «όντως υπάρχουν κόμματα στο Κοινοβούλιο που είναι πρωταθλητές στα fake news», αλλά απευθυνόμενος στον Κ. Μητσοτάκη ανέφερε ότι πηγαίνει «από κοντά».

Ο κ. Ανδρουλάκης, μάλιστα, κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη ότι επιμένει να θέτει «ψεύτικα διλήμματα», καθώς επίσης και για απουσία σχεδίου για τις πυρκαγιές.

Ως προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε την θωράκιση της χώρας από τις πυρκαγιές ο πρόεδρος του κόμματος, ενώ η καταστροφή του δάσους της Δαδιάς είναι μια «ανοιχτή πληγή».

Σχετικά με την «κάθοδο» Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, καθώς όπως τόνισε «έχουμε χρέος να μην συμμετέχουν οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα».