Skip to main content

Συνάντηση Μητσοτάκη – Χαρδαλιά: Χαράσσεται η στρατηγική εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Πηγή φωτ. Ν.Δ.

Στη συνάντηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Χαρδαλιάς ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του

Με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έλαβε χθες το «γαλάζιο» χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής και ρίχνεται πλέον στη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πηγή φωτ. Ν.Δ.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, στη συνάντηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Χαρδαλιάς ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του. Ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της αυτοδιοίκησης και είχε διατελέσει επί πολλά χρόνια δήμαρχος Βύρωνα, αναμένεται να παραιτηθεί από τα υπουργικά καθήκοντα το αμέσως επομενο διάστημα ώστε να επικεντρωθεί στον προεκλογικό αγώνα.

Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος αποσύρθηκε από την κούρσα, θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της για τους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, «με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά».

naftemporiki.gr