Skip to main content

Ζέφη Δημαδάμα: Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ μετά την διορισμό της ως γ.γ. Ισότητας

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Η Ζέφη Δημαδάμα υπήρξε αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος

Διεγράφη από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και από μέλος του κόμματος η Ζέφη Δημαδάμα, μετά τον διορισμό της στη θέση της γ.γ. Ισότητας.

Παράλληλα, δρομολογείται η αντικατάσταση της στο PES WOMEN.

Ζέφη Δημαδάμα: Η πρώην αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει Γενική Γραμματέας Ισότητας

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος σημείωσε: «Η Ζέφη Δημαδάμα με την αποδοχή του διορισμού της στη θέση της γ.γ. Ισότητας στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πολιτικά έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Με απόφαση μου διαγράφεται από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του κόμματος. Επίσης δρομολογήθηκε ήδη η αντικατάσταση της στο PES WOMEN».

Υπενθυμίζεται ότι η Ζέφη Δημαδάμα αναλαμβάνει καθήκοντα γενικής γραμματέως Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των τοποθετήσεων νέων Γενικών και Ειδικών Γραμματέων.

Η κ. Δημαδάμα υπήρξε αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES WOMEN).

Τον Ιανουάριο η κ. Δημαδάμα είχε ανακοινώσει πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «η πολιτική σήμερα έχει τοξικότητα, έχει δυσκολίες -περισσότερες και σκληρότερες για τις γυναίκες υποψήφιες- ενώ θέλει ανεξάντλητους οικονομικούς πόρους».