Skip to main content

Ν. Παππάς στο Naftemporiki TV: Ο κόσμος που μας ψήφισε και θα μας ψηφίσει περιμένει σοβαρότητα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς μίλησε στην εκπομπή «12:00-14:00» του Naftemporiki TV.

«Φταίμε κυρίως εμείς για την ήττα, γιατί εμείς είμαστε το μεγαλύτερο κόμμα της προοδευτικής παράταξης της χώρας, εμείς είχαμε μια κυβερνητική πρόταση που είχε τραυματιστεί από την άρνηση των άλλων κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ωστόσο δεν φταίνε μόνο αυτά τα κόμματα, θα έπρεπε να κλείσουμε αυτή την κουβέντα νωρίς υπό το φως αυτών των αρνήσεων» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης στο Naftemporiki TV. Ο κ. Παππάς σχολίασε πως «στόχος μας είναι να σπάσουμε την αυτοδυναμία Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος με διεθνή εμβέλεια και δεν τον προτιμούν ως αντίπαλο στη Ν.Δ.».

Τι είπε ο Ν. Παππάς για τη δήλωση Δ. Παπαδημούλη

Ερωτηθείς για τη δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη, ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάει στις εκλογές ως αρχηγός μεν, αλλά πλαισιωμένος από την Έφη Αχτσιόγλου, τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο, ο κ. Παππάς είπε ότι «σε στιγμές δύσκολες για το κόμμα μας και την παράταξή μας, ο κόσμος που μας ψήφισε και σκέφτεται να μας ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες». Μίλησε επίσης για «μια πολιτική άποψη που είναι εντελώς άστοχη και εκτός τόπου και χρόνου».

Λίγο νωρίτερα, είχε σημειώσει επίσης: «Είναι σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηγεσία η οποία και στα δύσκολα κρατάει το τιμόνι σταθερά, είναι έτοιμη να μπει στη μάχη. Η συζήτηση αυτή αφορά κέντρα που δεν θέλουν το καλό του κόμματος».

Ανέφερε επίσης ότι «ο κ. Τσίπρας δεν είναι ένας άνθρωπος που παρέλαβε ένα κόμμα στον ρόλο, ας πούμε, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το έφερε μία φορά στην κυβέρνηση, έχασε τις εκλογές και οπότε, όπως γίνεται στη Ν.Δ., όταν χάνει κάποιος αποχωρεί. Δεν συνέβη αυτό. Ο κ. Τσίπρας παρέλαβε ένα κόμμα με 1.000 προβλήματα. Του έκαναν ιστορικά στελέχη διασπάσεις. Κατάφερε να επανενώσει όλη την ιστορική Αριστερά, πλην του ΚΚΕ, να συγκεράσει πάρα πολλά ρεύματα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος ο κ. Παππάς σημείωσε: «Καλούμε τον κόσμο να ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα, προοιωνίζονται δύσκολα πράγματα για την κοινωνία μας». Εξέφρασε επιπλέον την εκτίμηση ότι η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα «είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορούμε να επανακάμψουμε σε ποσοστά μίας ισχυρής δύναμης και να προκαλέσουμε ένα μείζον πολιτικό γεγονός στις εκλογές που έρχονται».