Skip to main content

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Δεν κρύβεται ο επικίνδυνος τυχοδιωκτισμός του Αλ. Τσίπρα

Dimitris Kapantais / SOOC

Επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «στα ψηφοδέλτιά του φιλοξενεί όλες τις φυλές της Δεξιάς».

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έδωσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για τυχοδιωκτισμό.

«Ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στον πανικό του αισθάνεται την ανάγκη να “αξιοποιήσει” δήλωση πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ για να αλλάξει την ατζέντα και να θολώσει ακόμη περισσότερο τα προεκλογικά νερά. Δεν κρύβεται ο επικίνδυνος τυχοδιωκτισμός του», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι βλέπει ως ευπρόσδεκτες τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

«Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί ως ευπρόσδεκτες τις ψήφους της Χρυσής Αυγής “εξαργυρώνοντας” την άρνησή του να αποκλειστεί η εγκληματική οργάνωση από τις εκλογές, την ίδια μέρα μάλιστα που Η. Κασιδιάρης και Κ. Μπαρμπαρούσης ζητούν ευθέως στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επικρίνει έπειτα τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «στα ψηφοδέλτιά του φιλοξενεί όλες τις φυλές της Δεξιάς, από τα μισά στελέχη των ΑΝΕΛ έως και τον Ευ. Αντώναρο, που μόλις λίγες ημέρες πριν έβλεπε ταύτιση Τσίπρα-Καραμανλή».  «Με την ίδια λογική, μπορούμε βάσιμα να συμπεράνουμε ότι η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και την άκρα δεξιά είναι θέμα λίγων ημερών. Η ώρα η καλή!», καταλήγει.