Skip to main content

Π. Τσαπανίδου: Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Πώς σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ την αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει σήμερα τρία νέα μέτρα.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Κινήσεις απελπισίας» διακρίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πόπη Τσαπανίδου στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει σήμερα τρία νέα μέτρα τα οποία αφορούν στη στήριξη νέων, ιδιοκτητών ακινήτων και δημοσίων υπαλλήλων.

«Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας. 10 μέρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον κο Μητσοτάκη, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προαναγγέλλει νέες αλλαγές και νέες ψεύτικες υποσχέσεις», σχολιάζει η κ. Τσαπανίδου.

«Κατά τα άλλα η ΝΔ σκίζει στις δημοσκοπήσεις, έχει σίγουρη τη νίκη στις εκλογές και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επαρκώς κοστολογημένο. Ο πανικός, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, κ. Μητσοτάκη», καταλήγει.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.