Skip to main content

Στην «κούρσα» των περιοδειών οι πολιτικοί αρχηγοί

ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ / EUROKINISSI

Σε Ηλεία και Αχαΐα ο Κ. Μητσοτάκης - Σε Άρτα και Πρέβεζα περιοδεύει ο Αλ. Τσίπρας

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι πολιτικοί αρχηγοί, καθώς το ορόσημο της 21ης Μαΐου πλησιάζει.

Από το επιτελείο της Ν.Δ. ρίχνουν το βάρος στις δύσκολες εκλογικές περιφέρειες και στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα τις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας και Αχαΐας. Ειδικότερα, το πρωί θα επισκεφθεί τα Λεχαινά και την Αμαλιάδα, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας και το εργοτάξιο του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος στα Χανάκια. Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο στάδιο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών (ΕΑΠ).

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί σήμερα τον τόπο καταγωγής του, την Άρτα, καθώς και την Πρέβεζα. Στις 12:00 θα περιοδεύσει στην Άρτα (σημείο εκκίνησης πλ. Εθνικής Αντίστασης-Άγιος Δημήτριος στις 12:00) και το απόγευμα στις 18:30 θα περιοδεύσει στην πόλη της Πρέβεζας (σημείο εκκίνησης Εθνικής Αντιστάσεως & Παρθεναγωγείου, κεντρικός πεζόδρομος).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σήμερα το πρωί στις 09:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό ενώ στις 12 το μεσημέρι θα παρουσιάσει το πλαίσιο προγραμματικών προτεραιοτήτων του κόμματος.

Τη Λάρισα θα επισκεφθεί ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί σήμερα τη Λάρισα. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Στις 12.00 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το παζάρι της Αγιάς.

Στις 20.00 θα μιλήσει σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν: ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υποπτέραρχος (Μ) ε.α., υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας.

Στις 22.00 θα παραβρεθεί στην συνεστίαση των Τ.Ο. Λάρισας και Υπαίθρου του ΚΚΕ, στο κτήμα Δριστέλλα (7ο χιλιόμετρο Λάρισας -Τυρνάβου).

Στις πόλεις της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας θα περιοδεύσει αύριο Σάββατο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Ο κ. Βελόπουλος θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την Αλεξανδρούπολη, όπου στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Εμπορικό Επιμελητήριο. Εν συνεχεία ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα επισκεφθεί την Καβάλα όπου στις 6.30 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει σήμερα στην Κεντρική Πλατεία (Ψαράκια) της Καλαμάτας, στις 20:30. Σε περίπτωση που δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, η ομιλία στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Ξενοδοχείου REX (Αριστομένους 26)