Skip to main content

Εκλογές 2023: Το ντιμπέιτ στο επίκεντρο της Διακομματικής την Παρασκευή

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Θα οριστικοποιηθούν ζητήματα που τέθηκαν στην συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής η οποία συνήλθε το Σάββατο

Η τρίτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Βουλευτικών Εκλογών, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή 5 Μαΐου και ώρα 12.30 μ.μ., έπειτα από πρόσκληση της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, καθηγήτριας κ. Καλλιόπης Σπανού.

Οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων καλούνται να προσέλθουν, προκειμένου να οριστικοποιήσουν ζητήματα τα οποία τέθηκαν στην συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής που συνήλθε το Σάββατο 29 Απριλίου και κυρίως το θέμα της τηλεοπτικής συζήτησης των πολιτικών αρχηγών (ντιμπέιτ).

Η συνεδρίαση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του ΥΠ.ΕΣ. που εδρεύει επί της οδού Σταδίου 27.

Συνάντηση των δημοσιογράφων

Νωρίτερα, πραγματοποίησαν συνάντηση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του.

Στην τηλεμαχία, την οποία συντονίζει ο δημοσιογράφος του κρατικού καναλιού Γιώργος Κουβαράς, θα συμμετάσχουν έξι δημοσιογράφοι που εκπροσωπούν τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου, στις 21:00 το βράδυ, στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ.