Skip to main content

«Αποκαλυπτήρια» σήμερα για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ

Άκης Σκέρτσος: Γυναίκα επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται τα κομματικά επιτελεία με τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 10.30 το πρωί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Σε δηλώσεις του νωρίτερα σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, γνωστοποίησε πως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι γυναίκα. Όπως είπε, η προσωπικότητα που έχει επιλεγεί «θα σηματοδοτεί την έμφαση που δίνουμε στο πρόγραμμα μας για θέματα υγείας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα δώσει σήμερα στη δημοσιότητα το κυβερνητικό του πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος. Την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιάσει το «συμβόλαιο για την αλλαγή».

Σημειώνεται ότι χθες και το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του στο οποίο τοποθετήθηκε επικεφαλής ο βουλευτής Θανάσης Παφίλης.