Skip to main content

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Κ. Σακελλαροπούλου την Παρασκευή

ΓΤ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη είναι στο πλαίσιο των μηνιαίων τακτικών συναντήσεων του πρωθυπουργού με την ΠτΔ και δεν συνδέεται με τίποτα άλλο

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη είναι στο πλαίσιο των μηνιαίων τακτικών συναντήσεων του πρωθυπουργού με την ΠτΔ και δεν συνδέεται με τίποτα άλλο.

Μία ημέρα νωρίτερα θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη το υπουργικό συμβούλιο, με αντικείμενο ζητήματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, όπως οι θεσμικές κινήσεις και παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα κλπ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υπάρχουν άλλα θέματα στην ατζέντα.

Καθώς η κοινή γνώμη παραμένει σοκαρισμένη από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη οι αποφάσεις για τις εκλογές έχουν «παγώσει»,. καθώς αυτό που προέχει είναι να πέσει φως τα αίτια της τραγωδίας. Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση που έδωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος ερωτηθείς για το πότε αναμένεται η προκήρυξη των εκλογών σημείωσε πως «το ζήτημα αυτό στην παρούσα φάση δεν απασχολεί καθόλου τον πρωθυπουργό».