Skip to main content

Ψηφοδέλτια ΜέΡΑ25: Δύο νέους υποψήφιους ανακοίνωσε το κόμμα

Β. Στύλος και Μ. Κρητικός θα είναι υποψήφιοι με το κόμμα στη Β' Πειραιά και στο ψηφοδέλτιο της Β3 Νότιας Αθήνας αντίστοιχα

Δύο νέα ονόματα προστίθενται στα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25 όπως ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα. Πρόκειται για τους Βασίλη Στύλο και Μάριο Κρητικό.

«Το πρόγραμμα ρήξης του ΜέΡΑ25 έχει σκοπό να απελευθερώσει τους εργαζόμενους από τα βάρη της χρεοδουλοπαροικίας για να μπορέσουν να διεκδικήσουν όσα τους αξίζουν στην εργασία. Αλλά και αντίστροφα, οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται και διεκδικούν, είναι η κινητήρια δύναμη της ρήξης με τη χρεοδουλοπαροικία. Για αυτό είναι σημαντικό που είναι μαζί μας, στα ψηφοδέλτιά μας, άνθρωποι που πρωτοπορούν στους συλλογικούς αγώνες των εργαζομένων, και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα» αναφέρει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Στο πλαίσιο αυτό το ΜέΡΑ25 γνωστοποιεί πως «στο ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιά θα είναι υποψήφιος ο Βασίλης Στύλος, διανομέας, ιδρυτικό μέλος του σωματείου εργαζομένων της efood, ενός σωματείου που αντιστέκεται στην τεχνοφεουδαρχία και εμπνέει το πρεκαριάτο» και «στο ψηφοδέλτιο της Β3 Νότιας Αθήνας θα είναι υποψήφιος ο Μάριος Κρητικός, πολιτικός μηχανικός, με προϊστορία σε ηγετικές θέσεις στην ΑΔΕΔΥ, μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, με σπουδαίο ρόλο στην υπεράσπιση της αξιοπρέπειας των εργαζομένων στο δημόσιο και στη διασφάλιση της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών του δημοσίου προς τους πολίτες».