Skip to main content

Τσίπρας στο «Χάου Του»: Όταν έρθει η ώρα να πας να ψηφίσεις

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μέσα από τα βίντεο «Χάου Του» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στοχεύει στην ανάδειξη των προγραμματικών του θέσεων για τομείς που ως επί το πλείστον ταλανίζουν τους νέους ανθρώπους.

Η συμμετοχή των νέων στις εκλογές είναι το θέμα που πραγματεύεται το νέο βίντεο της καμπάνιας «Χάου Του» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στο τελευταίο βίντεο που ανάρτησε ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρα από τον νεαρό πρωταγωνιστή, εμφανίζεται και ο πρόεδρος του κόμματος.

Ειδικότερα, ο νεαρός ρωτά «πώς να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου;» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τού απαντά: «Εύκολο. Όταν έρθει η ώρα, πας να ψηφίσεις. Δίκαιο δεν είναι;». Στη συνέχεια, ο νεαρός πρωταγωνιστής απάντησε: «πολύ δίκαιο μπρό…εδρε».

Σημειώνεται ότι το βίντεο αυτό εντάσσεται σε μια συνολικότερη καμπάνια που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Αλέξης Τσίπρας, από τις 30 Δεκεμβρίου. Τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί ως τώρα «ασχολήθηκαν» με διαφορετικά θέματα που αφορούν τους νέους: το ζήτημα της στέγασης, τα εργασιακά δικαιώματα, τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα – πιο συγκεκριμένα η ισότητα στον γάμο – και την παιδεία.

Μέσα από αυτά τα βίντεο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στόχευε στην ανάδειξη των προγραμματικών του θέσεων.