Skip to main content

Εύα Καϊλή: Δεσμεύτηκε το ακίνητό της στην Πάρο

Στο πόρισμα που συνοδεύει τη δέσμευση του οικοπέδου γίνεται λόγος για σοβαρές υπόνοιες ότι η αγορά του προέρχεται από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Στη δέσμευση του ακινήτου της Εύας Καϊλή στην Πάρο προχώρησε η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο συνολικής έκτασης επτά στρεμμάτων, που αγοράστηκε από την ευρωβουλευτή και τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεσμεύτηκε και ο κοινός λογαριασμός που είχαν η Εύα Καϊλή και ο σύζυγός της μέσω του οποίου διακινήθηκαν τα χρήματα για την αγορά τού εν λόγω ακινήτου.

Πάντως, ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, διευκρινίζει ότι η ευρωβουλευτής είχε προ ημερών αναφέρει ότι η αγορά του ακινήτου στην Πάρο υπήρξε καθόλα νόμιμη και πως τα χρήματα δικαιολογούνται από τις αμοιβές και τα εισοδήματά της.

Στο πόρισμα που συνοδεύει τη δέσμευση του οικοπέδου, το οποίο ο επικεφαλής της αρχής διαβίβασε ήδη στον οικονομικό εισαγγελέα Χρ. Μπαρδάκη, αναφέρεται ότι προκύπτουν σοβαρές υπόνοιες ότι η αγορά του ακινήτου  προέρχεται από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για τον λόγο αυτόν ζητείται η διερεύνηση του εν λόγου αδικήματος.

naftemporiki.gr