Skip to main content

Στη «μάχη» των περιοδειών Κ. Μητσοτάκης – Αλ. Τσίπρας

Nick Paleologos / SOO

Στην Τρίπολη ο πρωθυπουργός, ο οποίος πυκνώνει τις επισκέψεις του στην περιφέρεια - Σε εκλογική ετοιμότητα και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο του κόμματος να επισκέπτεται τη Δυτική Μακεδονία

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται τα κομματικά επιτελεία, ανεβάζοντας στροφές στις ετοιμασίες για τις προσεχείς κάλπες, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση επαναλαμβάνει πως οι εκλογές θα διεξαχθούν κοντά στο τέλος της τετραετίας. Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου προσδιόρισε τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών από την άνοιξη και έπειτα.

Όπως ανέφερε, οι κάλπες θα στηθούν «όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας». «Έχουμε το γεγονός ότι θα γίνει μια εκλογική αναμέτρηση που δεν θα βγάλει κυβέρνηση εξαιτίας της μεθόδευσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη νάρκη της απλής αναλογικής. Από την άνοιξη και μετά κανείς μπορεί να περιμένει τις εκλογικές διαδικασίες» σημείωσε. Επανέλαβε δε πως «η Ν.Δ. έχει πει καθαρά ότι θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου για αυτοδυναμία ώστε να λαμβάνονται γρήγορα και ουσιαστικά αποφάσεις».

Στην Τρίπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την ίδια ώρα πάντως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πυκνώνει τις επισκέψεις του στην περιφέρεια με στόχο την αύξηση των ποσοστών συσπείρωσης και στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιήσει σήμερα επίσκεψη στην Τρίπολη, που θα κορυφωθεί με ομιλία του στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

Αναλυτικότερα, στις 10:00 θα επισκεφθεί την Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Τρίπολης, ενώ θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα και στη συνέχεια θα βρεθεί στο κέντρο της Τρίπολης.

Στις 12:00 θα πάρει μέρος στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος Πελοποννήσου, στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης. Θα προηγηθούν θεματικές συσκέψεις των υπουργών που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό με εκπροσώπους φορέων. Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τους βουλευτές Πελοποννήσου της Ν.Δ. και θα επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης.

Ακολούθως θα παραχωρήσει συνέντευξη στους «Μικρούς Δημοσιογράφους» του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης. Στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

Στη Δυτική Μακεδονία ο Αλέξης Τσίπρας

EUROKINISI

Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να επισκέπτεται σήμερα και αύριο τη Δυτική Μακεδονία.

Η περιοδεία του κ. Τσίπρα θα αρχίσει σήμερα από τη Φλώρινα, όπου θα λάβει μέρος σε σύσκεψη με φορείς του νομού στο Δημαρχείο της πόλης. Στις 17:30 ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) και στις 18:00 θα μεταβεί στο οινοποιείο In Vino Estate – ΑΦΟΙ Τσίπα. Στις 19:00 θα έχει συνάντηση με τον γλύπτη και πανεπιστημιακό Φίλιππο Καλαμαρά, στο καλλιτεχνικό του εργαστήρι.

Αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς και θα έχει σύσκεψη με φορείς της πόλης στο Επιμελητήριο.

naftemporiki.gr