Skip to main content

Δ. Κουτσούμπας : Ο λαός μπορεί να βάλει τη δική του σφραγίδα στις εξελίξεις

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τους Έλλανες καλεί ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, να πουν «Όχι» «στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη σφαγή των λαών, στην εμπλοκή της Ελλάδας σ’ αυτόν, στον φασισμό και τον ρατσισμό, στα παζάρια για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, και στην ενεργειακή φτώχεια και την ακρίβεια». 

Με αφορμή την εθνική εορτής της 28ης Οκτωβρίου το μήνυμα του κ. Κουτσούμπα είναι 

«Σήμερα, όπως και την δεκαετία του ‘40, ο λαός μας μπορεί να βάλει τη δική του σφραγίδα στις εξελίξεις. Να πει: ΟΧΙ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη σφαγή των λαών,  να πει ΟΧΙ στην εμπλοκή της Ελλάδας σ’ αυτόν, ΟΧΙ στον φασισμό και τον ρατσισμό, ΟΧΙ στα παζάρια για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Να διεκδικήσει μια ζωή με αξιοπρέπεια λέγοντας ΟΧΙ στην ενεργειακή φτώχεια και την ακρίβεια». 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.