Skip to main content

Συγχαρητήρια ΥΠΕΞ στον νέο πρόεδρο των ΗΑΕ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θερμά συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές στον Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ, που εξελέγη νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εκφράζει η Ελλάδα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Επίσης, προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας με στόχο «την προώθηση των εξαιρετικών στρατηγικών σχέσεων Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της περιφερειακής σταθερότητας».

Το Ανώτατο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εξέλεξε σήμερα τον κυβερνήτη του Αμπού Ντάμπι Σέιχ Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ αλ Ναχίαν νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM.

Ο Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ, γνωστός με τα αρχικά «MBZ», διαδέχθηκε στην προεδρία τον ετεροθαλή αδελφό του, τον Σέιχ Χαλίφα μπιν Ζάγεντ αλ Ναχίαν, ο οποίος απεβίωσε χθες, Παρασκευή.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.