Δηκτικό και αιχμηρό ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Μάντζου, για όσα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης,Αλέξης Τσίπρας, για το ΚΙΝΑΛ σε τηλεοπτική συνέντευξή του.
«Μετά από ένα τετραήμερο συνέδριο που τα είχε όλα, από φιλοπουτινικές θεωρίες, αντιεμβολιαστικά κηρύγματα έως και αντιδημοκρατικούς παροξυσμούς για… “καραβανάδες που πρέπει να αναλάβουν δράση”, το να επικρίνει ο κ. Τσίπρας τη δική μας παράταξη για “γκρίζες ζώνες” μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να το εκλάβουμε», υπογράμμισε ο κ. Μάντζος.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












