Skip to main content

 «Σχέδιο καταπίεσης και εκφοβισμού» της μειονότητας της Θράκης, ανακάλυψε πάλι η Τουρκία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επιμένοντας να μιλάει για «τουρκική μειονότητα» στην Θράκη το Υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας με ανακοίνωση – ανάρτησή του, κάνει λόγο για πολλοστή φορά σε «σχέδιο καταπίεσης και εκφοβισμού»  με στόχο «να τιμωρηθούν όσοι διεκδικούν τα δικαιώματά τους».  

Τι αναφέρει το Τουρκικό ΥΠΕΞ:

«Παρά τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ, η Ελλάδα δεν κατοχύρωσε το καθεστώς της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Οι συμπατριώτες μας που ζητούν τα δικαιώματά τους καλούνται να καταθέσουν και ερευνώνται. Η επιθυμία να τιμωρηθούν εντάσσεται σε ένα νέο σχέδιο καταπίεσης και εκφοβισμού. Στεκόμαστε στο πλευρό της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης ενάντια σε αυτές τις διακρίσεις»

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.