Skip to main content

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά Π. Καμμένου προαναγγέλλει το ΚΙΔΗΣΟ

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου προαναγγέλλει με ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με αφορμή αναφορές του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Καμμένος, μεταξύ άλλων, είπε πως ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Πολ «επισκέφθηκε την Ελλάδα από το καλοκαίρι πριν μπούμε στο μνημόνιο και ήταν με τον Γιώργο Παπανδρέου στην Πάρο. Ο κ. Τόμσεν είναι αυτός που βομβαρδίζει συνεχώς την εξέλιξη στην πατρίδα μας, όπως και ο κ. Σόιμπλε».

Πρόσθεσε επίσης ότι «κάποια στιγμή η ιστορία θα αποκαλύψει ποιοι έχτισαν όλη αυτή την περιπέτεια, με πρώτο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο αντί η Ν.Δ. να τον βάλει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, πήγε και έγινε συνεταίρος του».

Ανέφερε ότι «ο Τόμσεν και ο Σόιμπλε ήταν ομάδα από την αρχή και παραμένουν ομάδα και βρήκαν Έλληνες συνεργούς, πρώτα-πρώτα τον Γιώργο Παπανδρέου, με την συγκεκριμένη πολιτική που άσκησε και την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων, για να οδηγήσει την χώρα εκεί που την οδήγησε και βεβαίως μεγάλοι κερδοσκόποι που κέρδισαν».

Εν συνεχεία εξαπέλυσε «βέλη» και κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, καταλογίζοντάς του ότι «απεδείχθη στο τέλος και εκείνη την νύχτα στις Βρυξέλλες, ότι ήταν με το μέρος του Τόμσεν και του Σοϊμπλε. Όταν μας είπε ότι θα αποδεχθεί το σχέδιο Σόϊμπλε και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να τον απομακρύνει και με παρέμβαση του Προέδρου Ομπάμα και του Προέδρου Ολάντ, κατατέθηκε η δική μας πρόταση και μπήκαμε σε αυτόν τον συμβιβασμό και πήραμε την έγκριση του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβριο, ήταν καθοριστικό το ποιοι ήταν με ποια πλευρά».

ΚΙΔΗΣΟ: Θα κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης

«Ο κ. Καμμένος μετέρχεται συνειδητά την πολιτική απάτη και την κοινή συκοφαντία, γι’ αυτό και θα κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης να αποδείξει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του. Ο κ. Τσίπρας, οι συν αυτώ δήθεν αριστεροί, οι σύντροφοι της Αυγής, ας τον χαίρονται», σχολίασε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στον απόηχο της συνέντευξης του υπουργού Άμυνας.

«Ο δύο φορές καταδικασθείς για συκοφαντία, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μέλος της γνωστής παρέας των αριστεροδεξιών καραμανλικών αποχρώσεων, ακροδεξιός και τραμπούκος τύπου “καρφίτσας” ο ίδιος, συνοδοιπόρος της Χρυσής Αυγής, ξεπέρασε σήμερα και τον χειρότερο εαυτό του», πρόσθεσε το ΚΙΔΗΣΟ, κάνοντας λόγο για «ψεύδη, επικλήσεις συναντήσεων που ουδέποτε έγιναν και σενάρια συνωμοσίας, που δεν μπορεί να ανεχτεί και ο πιο αρρωστημένος εγκέφαλος».

Το ΚΙΔΗΣΟ καταλογίζει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι επιχειρεί «να ξαναγράψει την ιστορία, παρουσιάζοντας μια φαντασιακή πραγματικότητα, στη θέση μιας τραγικής και καταστροφικής για τη χώρα πραγματικότητας, που διαμόρφωσαν οι κυβερνήσεις που υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί.

Κατά το ΚΙΔΗΣΟ, «ο κ. Καμμένος, είναι προφανές ότι επιχειρεί να κατασκευάσει εξιλαστήρια θύματα, προκειμένου να αποκρύψει τις ευθύνες των πραγματικών ενόχων και τις δικές του προσωπικά, για την καταστροφή της χώρας. Τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή: τον εκτροχιασμό του ελλείμματος που μόνο για το 2009 έφτασε τα 36 δισ. Ευρώ,  τον υπερδιπλασιασμό του χρέους που με σπατάλη και ανομία ξεπέρασε τα 300 δισ. Ευρώ, όπως και την συγκάλυψη του εκτροχιασμού αυτών των μεγεθών με “απάτη”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

«Όλα αυτά επιχειρεί ο κ. Καμμένος να αποκρύψει και να αποπροσανατολίσει τους Έλληνες προς άλλες κατευθύνσεις, αποσιωπώντας παράλληλα έτσι, ότι συνεχίζουν με τις επιλογές τους να παράγουν νέα βάρη για τους πολίτες. Και μαζί, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την απαράδεκτη συνύπαρξή του με Χρυσαυγίτες, στα χώματα του πιο προκεχωρημένου Ελληνικού νησιού, για το οποίο ο ίδιος αποτελεί απειλή, με την πολιτική του και τα όσα ακατανόητα εκστομίζει», καταλήγει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ