Skip to main content

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνάντηση με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, Θεόδωρο Β΄, είχε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως γνωστοποίησε το πρωθυπουργικό γραφείο, κατά τη συνάντηση ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τη στήριξη που παρέχει η Ελληνική Δημοκρατία προς το Πατριαρχείο και τον ενημέρωσε για το ιεραποστολικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο που επιτελείται στην αφρικανική ήπειρο.

Επίσης, συζήτησαν για τις αποφάσεις και τα αποτελέσματα της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Κρήτης καθώς και για τις προοπτικές στήριξης του ιεραποστολικού έργου του Πατριαρχείου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης και ο Μητροπολίτης Γουινέας, Γεώργιος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.