Skip to main content

Βουλή: Διαπληκτισμός ΣΥΡΙΖΑ – Χ.Α. με αφορμή τον Νίκο Ρωμανό

Λεκτικός διαπληκτισμός υπήρξε στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή με αφορμή την απεργία πείνας του Ν. Ρωμανού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «η Πολιτεία οφείλει μία συγγνώμη στον Ρωμανό», καθώς στα χέρια του πέθανε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, γεγονός που κανείς δεν ξέρει πως διαμόρφωσε τον χαρακτήρα και τις απόψεις του.

Από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, όπου βρισκόταν ο Δημήτρης Κουκούτσης ακούσθηκαν επιτιμητικά σχόλια και γέλια.

«Είναι ένα παιδί 21 ετών. Δεν είναι ούτε αντικείμενο εκτόνωσης κανενός, ούτε αντικείμενο μαγκιάς και τσαμπουκά από κανένα», σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι είναι «ανεφάρμοστες» οι ρυθμίσεις για παρακολούθηση μαθημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης τις οποίες είχε εξαγγείλει πριν από λίγο ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου χαρακτήρισε «αφερέγγυα» την στάση του υπουργού Δικαιοσύνης και την πρόταση για μαθήματα μέσω τηλεδιάσκεψης, τα οποία τα χαρακτήρισε ως «αστεία».

«Είναι υπόλογη και η κυβέρνηση, και εσείς προσωπικά, κύριε Αθανασίου. Και το ξέρετε», είπε η Β. Κατριβάνου, λέγοντας ότι η «αρνητική στάση» της πολιτείας «είναι μήνυμα προς μία ολόκληρη γενιά εικοσάρηδων».

Newsroom naftemporiki.gr